Kitchen Connect

Kitchen Connect

Rust, overzicht en meer focus op kwaliteit in de keuken.

Ontdek de kracht van Kitchen Connect: waar rust, focus en kwaliteit samenkomen in de keuken en in het restaurant. Ons geavanceerde platform verbindt het restaurant en de keuken op een naadloze en efficiënte manier. Automatisering stelt jou in staat om het maximale uit je team te halen, terwijl je de hoogste kwaliteit gerechten serveert.
Met slimme technologieën worden processen gestroomlijnd en operationele taken geautomatiseerd, waardoor jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: het creëren van een buitengewone culinaire ervaring voor jouw gasten. Ontdek de kracht van Kitchen Connect en breng jouw horeca onderneming naar een nieuw niveau van succes.
QSR-partner-logo-light

Maatwerk

Bij Kitchen Connect geloven we in de kracht van maatwerk en streven we naar perfectie. Met ons maatwerk bieden we oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw horecaonderneming. Dankzij de integratie van de software van QSR met het kassasysteem van Bork Horeca kunnen we een geïntegreerd en efficiënt systeem creëren. Of je nu een bar, restaurant of fastfoodketen runt, ons maatwerk stelt je in staat om operationele processen te stroomlijnen en de algehele klantervaring te verbeteren.
Ons team van experts luistert naar jouw specifieke werkwijze en vereisten en past de functionaliteit van de software aan om het systeem volledig te integreren in jouw onderneming. Of het nu gaat om aangepaste bestelprocessen, gedetailleerde rapportages of menu-engineering, we zorgen ervoor dat de software van QSR perfect integreert in ieder restaurant. Met ons maatwerk optimaliseer je jouw efficiëntie, minimaliseer je fouten en vergroot je de tevredenheid van jouw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons maatwerk jouw horecabedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. Samen creëren we een aangepaste oplossing die jouw succes stimuleert.

Voordelen

De producten van Kitchen Connect bieden talloze voordelen voor horecaondernemingen:
Dankzij de integratie van diverse processen en real-time monitoring, kun je met Kitchen Connect efficiënter werken en de totale prestaties van jouw keuken verbeteren. Ervaar de voordelen van een geoptimaliseerde keukenoperatie met Kitchen Connect!

Hardware & Software

Kitchen Connect biedt keuken proof hardware die speciaal is ontworpen voor gebruik in de horeca. Onze all-in-one oplossingen combineren functionaliteit en duurzaamheid, zodat ze bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden in een drukke keuken. Met gebruiksvriendelijke interfaces en intuïtieve bedieningselementen zorgen we ervoor dat jouw team moeiteloos met onze hardware kan werken. Kies voor de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van Kitchen Connect hardware en versterk de prestaties van jouw keuken.
Met geavanceerde functies en intuïtieve interfaces biedt QSR een krachtig platform voor horecabedrijven. Bovendien zorgt de ingebouwde backup-functionaliteit ervoor dat jouw keukensysteem altijd blijft draaien en de bestellingen blijven binnenkomen. Met de innovatieve software van QSR ben je verzekerd van betrouwbaarheid en prestaties in jouw dagelijkse bedrijfsvoering.
Kitchen Connect

Koppel de bar aan de keuken

Naast het gebruik van de QSR oplossing in de keuken is het ook mogelijk om de schermen te plaatsen in de bar zodat daar ook gebruik kan worden gemaakt van de efficiëntie en snelheid. Hierdoor is het eenvoudig om gecombineerde bestellingen (bar en keuken) op elkaar af te stemmen zodat ze beiden tegelijk naar tafel gaan. Ook krijg je vanuit de bar inzicht in de activiteiten in de keuken en andersom waardoor je tijdig kan inspringen op de plek waar het nodig is.

Welcome to the family

Meer informatie over Bork Horeca Kassasysteem?
Neem contact op.