Bork Pay

Bork Pay

Met Bork Pay krijg je toegang tot een complete betalingsoplossing die perfect integreert met ons geavanceerde Bork kassasysteem.

We begrijpen dat een soepel betalingsproces cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we geïntegreerde pinautomaten die zorgen voor efficiënte en veilige betalingen. Met ondersteuning voor diverse betaalmethoden biedt Bork Pay flexibiliteit en gemak aan jouw klanten.
Onze pinautomaten zijn speciaal ontworpen om vlekkeloze betalingservaringen te bieden. Ze werken op 4G, waardoor je nooit het risico loopt dat een betaling niet lukt en je geen geld misloopt. Of het nu gaat om een bar, restaurant of andere horecagelegenheid, Bork Pay zorgt ervoor dat het afrekenproces snel en probleemloos verloopt.
We streven ernaar om jouw betalingsproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met ons Bork kassasysteem en de bijbehorende intuïtieve software oplossingen kun je transacties beheren, rapporten genereren en inzicht krijgen in jouw verkoopprestaties. Hierdoor kun je efficiënter werken en beter geïnformeerde beslissingen nemen. Daarnaast staat ons toegewijde support team 24/7 voor je klaar om je te assisteren.

Maar dat is nog niet alles.

Naast Bork Pay, hebben we ook de Handy, multifunctionele apparaten die zowel als pinautomaat als voor het opnemen van bestellingen kunnen worden gebruikt. Met de Handy kunnen jouw medewerkers bestellingen direct opnemen bij de gast, zonder heen en weer te hoeven lopen naar een kassa. Dit zorgt voor een vlotte workflow, bespaart tijd en verbetert de service die je kunt bieden.

Kies voor de alles-in-één betalingsoplossing van Bork Pay en profiteer van vereenvoudigd betalingsbeheer, verbeterde bedrijfsefficiëntie en een verlaagd risico op misgelopen betalingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bork Pay jouw onderneming naar nieuwe hoogten kan brengen.

Welcome to the family

Meer informatie over Bork Pay?​ Neem contact op.