Bij Bork Horeca streven we naar een nieuwe standaard in efficiëntie met onze diverse pakketten die perfect aansluiten op al uw wensen. Maar wat gebeurt er eigenlijk met al uw waardevolle data? Elk softwarepakket en elke interactie met uw gasten of partners laat een waardevolle stroom aan data achter. En juist die data kan u waardevolle inzichten bieden in hoe u uw bedrijf runt.

Daar komt Bork DataLab in beeld. Als de spil in het web verzamelen en verwerken wij al uw data, zodat u er optimaal van kunt profiteren. Ontdek de mogelijkheden:

Ontdek de mogelijkheden

Verkoopgegevens

Het bijhouden van verkoopgegevens is cruciaal om inzicht te krijgen in uw omzetgeneratie, identificatie van populaire menu-items, het monitoren van piekuren en het evalueren van uw algehele prestaties. Deze gegevens helpen u bij het optimaliseren van menuaanbiedingen, prijsstrategieën en personeelsbezetting.

Assortimentanalyse

Het verzamelen en analyseren van deze gegevens biedt waardevolle inzichten in klantvoorkeuren, eetgewoonten. Deze informatie stelt u in staat om bijvoorbeeld gepersonaliseerde marketingcampagnes te creëren.

Verwacht in de toekomst:

Voorraadgegevens

Een efficiënt voorraadbeheer is van cruciaal belang voor kostenbeheersing en een soepele bedrijfsvoering. Door voorraadgegevens bij te houden, kunt u inzicht krijgen in het gebruik van ingrediënten, populaire en minder verkopende items identificeren en tekorten of verspilling vermijden. Dit vergemakkelijkt effectieve voorraadplanning en -bestelling.

Medewerkersgegevens

Het monitoren van medewerkersgegevens, zoals roostering, arbeidskosten en prestatie-indicatoren, helpt u bij het optimaliseren van uw personeelsbestand, het identificeren van trainingsbehoeften en het evalueren van de productiviteit van uw team. Deze gegevens dragen bij aan een soepele bedrijfsvoering en een positieve klantbeleving.

Verwacht in de toekomst:

Reserverings- en tafelbeheergegevens

Voor restaurants die reserveringen accepteren, is het bijhouden van gegevens met betrekking tot reserveringen en tafelbeheer essentieel. Deze gegevens helpen u bij het optimaliseren van uw tafelomzet, het beheren van wachttijden en het bieden van een naadloze eetervaring voor uw gasten.

Verwacht in de toekomst:

Klantfeedback en -recensies

Het vastleggen van klantfeedback en -recensies, via enquêtes, online platforms of sociale media, is van onschatbare waarde om de klanttevredenheid te begrijpen, gebieden voor verbetering te identificeren en snel te reageren op klantenzorgen.

Operationele statistieken

Het bijhouden van operationele statistieken, zoals voedselkosten, arbeidskosten, tafelomzet en gemiddelde bonwaarde, biedt inzicht in de financiële gezondheid van uw restaurant en helpt u bij het identificeren van gebieden waar operationele efficiëntie kan worden verbeterd.
Met Bork DataLab heeft u alle tools in handen om uw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. Ontdek vandaag nog hoe onze intelligente oplossingen u kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het stimuleren van uw succes. Kies voor Bork DataLab en zet uw data om in waardevolle inzichten.

Welcome to the family

Neem contact op