Bork Connector Cloud Platform
5onefive

Alles in één omgeving.

Het meest complete online platform voor planning, urenregistratie, kasboek, CRM en dashboards. Regel online je personeelsplanning, maak je cashbook en verstuur je facturen vanuit 1 plek.

De 5 voordelen van de Bork Connector Cloud

Alles op 1 plek

Regel online zowat alles op 1 plek. Maak roosters, maak dag evaluaties, verwerk uren, maak je kasboek, stuur je facturen en bekijk je prestaties.

Gebruik de kennis van de marktleiders

Bork Connector is mede ontwikkeld door 35 grote horecaketens. Hun kennis en slimmigheden zijn verwerkt in de aderen van dit platform en staan allemaal tot jouw beschikking. Download de app… log in… en profiteer van deze jarenlange ontwikkeling.

Future Proof

Door continue in gesprek te gaan met het management en de medewerkers van toonaangevende horecabedrijven. Als je zelf een idee hebt dan kun je dit ons laten weten en vaak bouwen we het voor.

Juist alleen voor de horeca

Het platform is er puur voor jou. We maken het alleen voor de horeca. Hierdoor is alle informatie echt van toepassing op jouw situatie.

Connected in every way

Om je uren te verlonen klik je op 1 knop en het werk is gedaan. We lezen automatisch je nieuwe medewerkers in en zetten deze ook meteen voor je in de kassa. Je hoeft dus helemaal geen werk meer te doen om je personeelsdata te beheren. Wat ons betreft kan bijna alles automatisch.

"Je omzet en kasboekingen staan automatisch in je administratie en je facturen worden automatisch aan je gasten gemaild. Dubbel werk is zó 2015."

Het Platform bereikbaar from every angle

Manager App

Horecamanager hebben een eigen manager-app waarmee zij de belangrijkste taken overal kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan plannen, diensten ruilen, berichten lezen, prestatiecijfers bekijken en dag evaluaties invullen.

Medewerker App

De medewerkers gebruiken de employee app. Hier zien zijn wanneer ze moeten werken, kunnen beschikbaarheid aangeven, berichten lezen en ruilverzoeken indienen.

Desktop App

Deze app heeft alle functies voor filiaal en hoofdkantoor en kan worden gebruikt op Windows en MacOS.

Meer informatie over Bork Connector Platform?​