De nieuwste cijfers van het CBS laten zien dat de Nederlandse horeca in het tweede kwartaal van 2025 een omzetgroei van 5,5% realiseerde ten opzichte van vorig jaar. Logiesverstrek
De Nederlandse horeca staat aan de vooravond van een uitdagend, maar ook veelbelovend jaar. Terwijl kosten voor personeel, energie en ingrediënten blijven stijgen, zien we tegelij
Dan is dit hét moment om je automatisering klaar te maken voor de komende drukte.
Voor veel horecaondernemers is de zomervakantie een periode waarin het er wat rustiger aan toe
Als horecaondernemer ben je continu op zoek naar manieren om de gastbeleving te verhogen en de omzet te verbeteren. Slimme menu-optimalisatie, betere personeelsplanning en opvallen
In de hedendaagse hectiek van de horeca is een gestroomlijnde keuken geen luxe, maar een noodzaak. Onze partners van QSR Automations hebben de effecten van keukenautomatisering lat
Tevreden gasten laten niet alleen een glimlach achter, maar ook een fooi. En hoewel fooi een extraatje is, betekent het veel voor je team. Hoe zorg je ervoor dat gasten sneller die