De Bork kassasoftware is eenvoudig in gebruik maar biedt eindeloos veel mogelijkheden. 

De kassa kan worden uitgebreid met bar- en keukenschermen, mobiele oplossingen, meerdere printers en barautomatisering. Een totaaloplossing precies aangepast aan uw situatie.

Onze nieuwste kassa is alweer de 5de generatie Horecasoftware, gebouwd met horeca-ervaring uit de afgelopen 32 jaar van Bork en is daarom uiterst simpel in gebruik, volledig in te richten naar uw wens en extreem stabiel.

Met de Bork Mobile app maakt u van uw Iphone of iPad in een handomdraai een mobiele kassa.

Van snackbar tot pretpark, van cafe/restaurant tot hotelketen, van een standalone kassa tot een volledig on-line netwerk (cloud), u zult versteld staan van de kracht en werking van onze kassa's!

 

Enkele Referenties

id_events.jpgbackertje.jpgpopo.jpgGoudvis-Club-2.jpgspaghettata.jpgloos.jpglimburgia.jpgvermaat.jpgannies leiden.jpghells-kitchen.jpgCentral Venlo.jpgdoja horeca.jpghudson.jpgGossimijne_logo.jpgzucca.jpgmeyer.jpgdebuut.jpgamstelhoeck.JPGpakhuis_logo.jpgwaalwijk.jpgBrothers-Horeca-Groep.jpgAlt_arce.jpghart van breda.jpglandgoed.jpgTOON-logo.jpgOlivier-logo.jpgvooruitgang.jpgoncle-jean.jpggrenswerk.jpgribs.jpgeffenaar.jpgVondelpark-3.jpggeorge.jpgpolly_maggoo.jpgwereldmuseum.JPGTheaters-Tilburg.jpgparktheater.jpgberen-logo.jpgNieuw-Rotterdams-Cafe_reference.jpgkelder.jpgolof7.jpgdynamo.jpgoubaha.jpgbrabologo.jpgFaber-straktransklein.jpgrcn.jpggrotemarkt.jpgpastakantine.jpgjacks-biercafe-heemskerk.jpganvers.jpglogo-vondel.jpgfletcher.jpgdudok.jpgprins-heerlijk_large.jpgMartCafe.jpgsteakfabriek.jpgusine.jpgwildeman.jpgkring.jpgZusje-_twin_-logo.jpgunlimitedlabel.jpg

Contact Details

Bork Horeca
Nerhoven 8A
5126TB Gilze

T- 0161 7000 10
F- 0161 7000 15

Email: info@bork.nl
Website: www.bork.nl

Meer informatie?