Bork Kitchen Connect, een keukensysteem dat voor ú werkt.

 


Een restaurant heeft als doelstellingen:

  • het serveren van kwaliteitsvoedsel voor haar gasten
  • het creëren van een geweldige eetervaring

Bork Kitchen Connect (BKC) is een flexibele oplossing voor uw keuken die u helpt uw doelen te verwezelijken. Ons keukensysteem past zich snel en gemakkelijk aan elke restaurantomgeving aan en biedt ondersteuning voor drukke keukens met een keukenvideo, programmeerbare bereidingstijden en toegang tot realtime productie-informatie. Deze krachtige gegevenshulpmiddelen en aangepaste opties maken BKC tot een wereldleider in keukensystemen.

-3 subonderwerpen iconen en 1 foto per onderwerp.

Subkop1:+ image 1

Verbeter Tickettijden


Subtekst 1: + image 1a


Gebruik BKC om uw tickettijden te verminderen en een efficiëntere keuken te maken. Snellere tickettijden zijn essentieel bij het bieden van een geweldige diner-ervaring, dus elimineer lange tickettijden voor blijere gasten.

Op maat gemaakt ritme, dat ervoor zorgt dat voedsel op het juiste moment wordt klaargemaakt, wat resulteert in een betere gastervaring met minder miscommunicatie.
Aangepaste routeringsopties, die het tempo van de keuken verbeteren door ervoor te zorgen dat elk station zich alleen hoeft te concentreren op wat hij moet bereiden
Activity Levels, die de gebruiker in staat stellen om verschillende weergaven en routeringsconfiguraties in te stellen, en on-the-fly kunnen schakelen om tegemoet te komen aan verschillende personeels- en volumeniveaus


Subkop 2: + image 2


Verbeter Food Quality


Subtekst 2:+ image 2a


De BKC Ticketbereiding loopt via een ingenieus schema. Customized options zijn ingesteld om elke order die in de keuken komt te beheren. De te maken gerechten worden druppelgewijs in de keuken verdeeld op de juiste werkplek, zodat elk prepstation efficiënt werkt.

Bork Kitchen Connect maakt het eenvoudig om de voedselkwaliteit van uw restaurant te verbeteren door gebruik te maken van functies zoals menu-coursing en configureerbare tijdvertraagde routing. Maak indruk op gasten met voedsel dat altijd op de juiste temperatuur komt en met de juiste instructies.

 

SubKop 3: + image 3


Krijg inzicht


Subtekst 3:+ image 3a


De datatools van BKC bieden informatie voor uw keuken en de runners om uw restaurant soepel te laten functioneren. Het management kan ook gegevens vastleggen om beslissingen gemakkelijker te maken.

Met de ingebouwde keukenanalyses van KitchenConnect kunt u dashboards maken met meer dan 20 verschillende ingebouwde meetwaarden, samen met aangepaste, door de gebruiker gedefinieerde statistieken voor elke weergave of elk station. De dashboards kunnen overal op elk scherm worden geplaatst, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw voedselproductie en -snelheid overeenstemmen met uw normen.Bork Kitchen Connect verzamelt deze gegevens en slaat zowel lokaal als in de cloud op, zodat de historische informatie voor u beschikbaar is om de efficiëntie en de prestaties van uw keuken te evalueren, waar u ook bent.


{loadmodule mod_b2jcontact,Meer informatie?} (-->Contactformulier)

 

Enkele Referenties

Goudvis-Club-2.jpgTheaters-Tilburg.jpgkelder.jpganvers.jpgparktheater.jpgmeyer.jpgdynamo.jpgspaghettata.jpgannies leiden.jpgberen-logo.jpgGossimijne_logo.jpgoubaha.jpgAlt_arce.jpgoncle-jean.jpgpastakantine.jpghells-kitchen.jpgBrothers-Horeca-Groep.jpgbackertje.jpgdoja horeca.jpgOlivier-logo.jpgunlimitedlabel.jpgrcn.jpgMartCafe.jpglandgoed.jpgsteakfabriek.jpgamstelhoeck.JPGlimburgia.jpgFaber-straktransklein.jpgpopo.jpgwereldmuseum.JPGgrotemarkt.jpgfletcher.jpgkring.jpgzucca.jpglogo-vondel.jpgVondelpark-3.jpggeorge.jpgTOON-logo.jpgjacks-biercafe-heemskerk.jpgpolly_maggoo.jpgwildeman.jpgZusje-_twin_-logo.jpgpakhuis_logo.jpggrenswerk.jpgvooruitgang.jpgribs.jpgvermaat.jpghart van breda.jpgdudok.jpgbrabologo.jpgprins-heerlijk_large.jpgeffenaar.jpgid_events.jpgwaalwijk.jpghudson.jpgloos.jpgusine.jpgNieuw-Rotterdams-Cafe_reference.jpgolof7.jpgCentral Venlo.jpgdebuut.jpg

Contact Details

Bork Horeca
Nerhoven 8A
5126TB Gilze

T- 0161 7000 10
F- 0161 7000 15

Email: info@bork.nl
Website: www.bork.nl